Home > Other Blogs > Indian Tax Structure – True & Funny

Indian Tax Structure – True & Funny

Indian Tax Structure – True & Funny


Indian Tax Structure True & Funny Indian Tax Structure True & Funny
1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!
————————————
2) Qus. : What are you doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!
————————————
3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!
————————————
4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?

Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX!
————————————
5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : Pay dividend distribution Tax
————————————
6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY!
————————————
7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans.. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
————————————
Indian Tax Structure True & Funny Indian Tax Structure True & Funny Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!
————————————
9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax
————————————
10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
————————————
11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!
————————————
12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!
————————————
13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!
————————————
14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX!
————————————
15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!
————————————
16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
————————————
Indian Tax Structure True & Funny Indian Tax Structure True & Funny
17) Qus.: Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !
————————————
18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!
————————————
19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT..’s TAX !!!
————————————
20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
————————————
21) Qus.: Do you own a Vehicle?
Ans.: Yes
Tax: Pay Road Tax!
————————————
22) Qus.: Do you drive a Vehicle?
Ans.: Yes
Tax: Pay Toll Tax!

Advertisements
Categories: Other Blogs
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: